سه شنبه 13 خرداد 1404
تاریخ : شنبه 10 خرداد 1404
کد 132

بازدید سردار قمی معاون محترم بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل کشور به همراه دکتر قلعه‌ای مدیرکل پدافند غیرعامل استان از مجتمع تولیدی نان اطهر

سردار قمی به همراه دکتر قلعه‌ای، مدیرکل پدافند غیرعامل، از مجتمع تولیدی نان اطهر تبریز که روزانه قابلیت تولید 300 بسته نان 20 تایی و در شرایط اضطراری در صورت تامین آرد توانایی تولید حدودا 70000 عدد نان را دارد، بازدید کردند.
در این بازدید، که با هدف شناسایی و بررسی واحد های تولیدی نان انجام شد، سردار قمی با اشاره به اهمیت راهبردی نان در سبد غذایی خانوارها تأکید کرد: نان کالایی اساسی و حیاتی برای مردم است و تأمین پایدار آن نقش کلیدی در امنیت غذایی جامعه دارد. واحدهای تولیدی مانند نان اطهر با تولید محصول باکیفیت، سهم مهمی در سلامت و رفاه مردم ایفا می‌کنند.
در ادامه دکتر قلعه ای بیان کردند: واحدهای تولیدی به‌ ویژه در حوزه مواد غذایی، نقشی حیاتی در پدافند غیرعامل دارند و باید با تقویت زیرساخت‌ها و مدیریت بحران، از تداوم تولید در شرایط مختلف اطمینان حاصل شود.
 
در پایان این بازدید سردار قمی و دکتر قلعه ای از زحمات کارکنان این مجموعه تقدیر کردند و مسئولان کارخانه توضیحاتی درباره تولید نان ارائه دادند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 10 خرداد 1404
  • توسط میلاد مرادی