چهارشنبه 17 بهمن 1403
تاریخ : چهارشنبه 10 مرداد 1403
کد 94

برگزاری همایش اقدامات پیشگیرانه و مراقبت های بهداشتی تب دنگی از منظر پدافند غیرعامل

همایش اقدامات پیشگیرانه و مراقبت‌های بهداشتی تب دنگی از منظر پدافند غیرعامل به دستور اداره کل پدافند غیر عامل استان و همت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همایش اقدامات پیشگیرانه و مراقبت‌های بهداشتی تب دنگی از منظر پدافند غیر عامل به منظور برنامه ریزی و هماهنگی‌های لازم برای پیشگیری و مقابله با تهدیدات ناشی از مهاجم زیستی (پشه آئدس) روز چهارشنبه دهم مرداد ماه 1403 با حضور فرمانداران، شهرداران، فرماندهان سپاه و مدیران اطلاعات کلیه شهرستان‌های استان در سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان برگزار شد.

جعفر رزمی معاون امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی و جانشین رییس شورای پدافند غیر عامل استان  با حضور در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت پیشگیری در مقابله با این بیماری دستور فعال نمودن کارگروه‌های پدافند زیستی در شهرستانها را صادر نمودند و افزودند: با اطلاعات و آگاهی‌هایی که در این جلسه مطرح شد تشکیل سریع قرارگاه پدافند زیستی در شهرستان‌ها امری ضروری است و باید دستورالعمل‌ها در شهرستان‌ها نیز توسط فرمانداران، شهرداران و سایر عوامل نیز به طور جدی پیگیری و اجرایی شود.
وی ادامه داد: طبق اطلاعات و آمارها این بیماری فعلا در کشور ما به طور کامل انتشار نیافته است و اگر اقدامات پیشگیرانه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود نتیجه بهتری خواهیم گرفت و با این آمادگی و راهکار می‌توانیم پیامدهای بیماری را کاهش و بازیابی را در زمان مناسب و با کمترین هزینه فراهم کنیم.

در این جلسه مهندس محمد بیگ، مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری آذربایجان شرقی نیز ضمن تاکید بر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تب دنگی گفت: طبق تجربه‌ای که از ایام کرونا بدست آمده است در ارتقاء و افزایش اقدامات پیشگیرانه باید قدم‌های مثبتی با همراهی و هماهنگی فرمانداران، شهرداران مناطق، سپاه، بسیح و مدیران اطلاعات کلیه شهرستان‌های استان در کنترل این بیماری برداریم.

وی ادامه داد: باید در اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از منظر پدافند غیر عامل جدی باشیم تا بتوانیم این بیماری را مدیریت و کنترل کنیم.

مهندس بیگ ادامه داد: مستندات این جلسه بعد از بحث و بررسی‌های لازم به عنوان سند عملیاتی به شهرستان‌های استان ابلاغ خواهد شد.

در ادامه جلسه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن شرح تخصصی موضوع و توضیح تاریخچه بیماری و راهکارهای موجود،  خواستار همکاری هرچه بیشتر مردم و عوامل اجرایی در جلوگیری از فراگیر شدن بیماری گردیدند.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 10 مرداد 1403
  • توسط مدیر سایت پورتال پدافند غیرعامل